K Water

K Water

Salongbehandling som arbeider i overflaten på hårfiberet for å oppnå et glansfullt, mykt og glatt resultat uten å tynge håret. Den avanserte "Lamellar"-teknologien skaper en ultrafin coating på fiberet som jevner ut overflaten. Den lette formelen gir strålende glans og mykhet, samtidig som håret blir lettere å føne. Kun for bruk i salong.


BLOND ABSOLU

BLOND ABSOLU

Blond Absolu er det ultimate svaret for alle typer blondiner. En unik kombinasjon av hyaluronsyre og Edelweissblomst pleier og gir glans til håret, samtidig som ultra-fiolette pigmenter nøytraliserer uønsket gulskjær for en kald og klar blondfarge.

KÉRASTASE

KÉRASTASE

Ny kur med lette fargepigmenter, for oppfriskning og vedlikehold.

Comment

Kérastase med ny alternativ serie.

KÉRASTASE LANSERER AURA BOTANICA

 

Kérastase har skapt Aura Bootanica

Aura Botanica -serien oppfyller et voksende ønske om ansvarlig luksus. Serien tilbyr kvinner en virkelig effektiv pleie for det naturlige og lette og livløse hår. Den hever det sanselige og introduserer den sublime følelsen av "naturlig" hår, uten belegg og fritt for rester. Resultatet er et strålende glansfullt hår med glød som har gjenopprettet sin naturlige skjønnhet.

EKTE NATURLIGHET med formler som er sammensatt av gjennomsnittlig 98 % naturlige ingredienser. Aktive ingredienser kommer fra et ansvarlig innkjøpsprogram. Alle formlene er gjennomsnittlig 97 % biologisk nedbrytbare. 

INGEN SILIKONER.

INGEN SULFATER.

SANN YTELSE støttet av Kérastases tradisjon av banebrytende vitenskap og en ny innovativ til naturlig hårpleie. Dokumentert effektive ingredienser gir to dager med næring, tre dager med antikruskontroll og fire ganger mer glans.

SANN LUKSUS i en komplett sanselig opplevelse, deilige teksturer og en skreddersydd duft, i en elegant innpakning. Opplevelsen forsterkes av et skreddersydd salongrituale, og gjenoppleves som øyeblikk av ren velvære hjemme.  Nytelsen blir enda vakrere med den utsøkte kvaliteten av kokosnøttolje og arganolje som er produsert på  en ansvarlig måte.

 

Bain Micellaire

Skånsomt aromatisk hårbad

Den nye følelsen av "skinnende rent" hår.

Kérastase revolusjonerer naturlig rengjøring uten sulfater eller silikoner, og gir en følelse av frigjort hår. Rengjøringen kommer fra naturlig effektive og skummende ingredienser som man finner i kokosnøttolje. Ingen ekstra vekt, belegg eller oljete følelse. Håret ditt kan virkelig puste, og stråle med en sunn vitalitet.

AKTIVE, NATURLIGE INGREDIENSER: Samoansk kokosnøttolje – Marokkansk arganolje.

 

 

Soin Fondamental

Fuktighetsgivende, dyptvirkende pleie

Oppdag mykt, sensuelt, revitalisert hår. Den lette, kremete teksturen smelter umiddelbart inn i hårfibrene i 48 timer med dyp, holdbar næring og anti-frizz. Alle de små problemene ved sensibilisert hår forsvinner. Flokeløsing er lett, selv uten silikoner, takket være den høye konsentrasjonen av naturlige oljer - kokosnøtt, argan og solsikke - alle i perfekt harmoni med håret ditt.

AKTIVE, NATURLIGE INGREDIENSER: Samoansk kokosnøtt – Marokkansk arganolje.

 

 

Concentré Essentiel

Aromatisk nærende oljeblanding

Friheten til å velge og tilpasse hårets spesifikke behov: egendefinerbar pleie for hår som trenger ekstra næring.

Gjør-det-selv-løsningen er fullpakket med 99 % naturlig ingredienser for en nesten helt ren energipåfylling. Avokadoolje, rik på omega 6 og 9, tilfører mykhet og glans.

Jojobaolje, med sin fløyelsaktige, tørre følelse, fremmer den sanselige tiltrekningen. Temmes og næringstilførselen forsterkes.

Concentré Essentiel bør brukes sammen med Soin Fondamental: 

Doseringen kan justeres i henhold til hårets næringsbehov. For fint hår kan du tilsette 4 til 6 pumpetrykk til SOIN FONDAMENTAL før bruk, og for medium og tykt hår, kan du tilsette 4 til 8 pumpetrykk til SOIN FONDAMENTAL før bruk.

AKTIVE, NATURLIGE INGREDIENSER: Samoansk kokosnøttolje – marokkansk arganolje – avokadoolje – jojobaolje – essensiell olje fra søt appelsin – rosmarinekstrakt.

 

 

Essence d’Éclat

Fuktighetsgivende oljespray

Nok en gang forener Kérastase vitenskap med personlig hårpleie, og skaper en infusjon av næringsstoffer for hår med naturlig glød. Denne lette, ultrafine sprayen gir næring til håret i to dager, samt tre dager med antikruskontroll. ESSENCE D’ÉCLAT kan takke to separate elementer for sine fantastiske egenskaper: olje og vann. Dette kalles en bifaseformel.

Den første fasen består av fire svært næringsrike oljer - jojoba, avokado, kokosnøtt og argan - og for sansene: et snev at essensiell olje fra søt appelsin. Den andre, vannholdige fasen, inneholder en fortynning av damaskrosevann med en diskré duft, for å gi ekstra fuktighet.

Rist det sammen, og oljemolekylene blir oppløst i vannet, og klare til å slippes løs i form av en fin spray. Sprayen fungerer som en budbringer, og leverer velgjørende oljer dypt inne i hårstråene.

AKTIVE, NATURLIGE INGREDIENSER: Kokosnøttolje fra Samoa – marokkansk arganolje – blomstervann med damaskrose.

Toni Garn

Toni Garrn er selve eksempelet på Aura Botanica -kvinnen. Hun er åpen, engasjert og inspirerer gjennom sitt arbeid med unge kvinner i Afrika, og med sitt engasjement for en ansvarlig livsstil.

Hun er en forkjemper for trening og naturmedisin, og hennes definisjon på skjønnhet er helse og lykke.

Kérastase sier "Da vi skulle velge noen som kunne representere Aura Botanica, tenke vi med en gang på Toni. Hun utstråler en oppriktig lidenskap for velvære og naturlig skjønnhet."

 

 

 

 

 

 

 

Comment